Fine påskeluer!

Påsken nærmer seg og kommer fortere enn man aner - derfor deler vi her litt inspirasjon til fin påskestrikk som du kan pusle med fram mot påsken, eller på påskeferie!

En lue er et enkelt og raskt prosjekt som er kjempefint til nybegynnere, eller mellom større prosjekter.

 

Disse to luene er det mange år siden vi laget, og de vises fram mest for inspirasjonens skyld! Vi har ikke oppskriften på noen av dem, men de er morsomme å se på og vi syns de er fine å ha framme for å inspirere til hva man kan lage. Luen til venstre er strikket i Fritidsgarn, mens kyllingluen er strikket i Funny, begge fra Sandnes garn. 

 

Luen er strikket i Faerytale nr. 776. Oppskriften er den velkjente angoraluen med rullekant, som du finner gratis oppskrift på her! De fine vottene er 'Hjertevotten' fra Sandnes garn, de er tovet og strikket med Fritidsgarn. Oppskriften på disse har vi i butikk.

 

Denne herlige luen er strikket med dobbel tråd Angora Super fra Anny Blatt i nr. 456. En supermyk og varm lue med god passform! Vi har mange farger man kan velge i i dette garnet, så her er mulighetene til stede for å lage flere luer i flotte farger. 

Oppskriften på denne luen er månedens oppskrift for mars og er gratis - klikk her!