Nye farger i Mohair Luxe!

Det er kommet mange fine og nye farger i det populære Mohair Luxe fra Lang yarns - og vår favoritt er den delikate gulfargen 213, som er en perfekt pastellgul farge! Vi har også fått en neongul, en mørk korall og en ny rosafarge. 

Fargene finnes i butikk og nettbutikk nå! 

 

 

Addi CrasyTrio har endelig kommet!

Vi har ventet en god stund på disse pinnene fra Addi nå, og endelig har vi fått inn CrasyTrio i butikk!

Disse innovative og spennende strikkepinnene gjør det enklere å strikke små ting, og gjør at du slipper fire strømpepinner på for eksempel ermer og sokker. Pinnene er i normal lengde med en kort vaier imellom, slik at du kun trenger tre pinner og ikke fire, som vi er vant til.

I første omgang har vi fått inn str. 2.5, 3.5, 4.5 og 5 mm - og prisen er 197 pr sett for 2.5-3.5 mm, mens 4-5.5 koster 213 kr pr sett.

De størrelsene vi mangler skal komme innen kort tid! 

 

H + H Handarbeitermessen i Køln 2018

Torsdag 22. mars dro fire av oss til Køln i Tyskland for årets største håndarbeidsmesse. Etter å ha deltatt i 15 år er denne turen blitt en kjær tradisjon for oss, som vi ikke ville vært foruten.

 

Våre åpningstider i påsken!

Disse åpningstidene gjelder for Tjorven garn og Tjorven Nål & Tråd:

Mandag 26.03-onsdag 28.03: kl. 10 - 17

Skjærtorsdag, langfredag: stengt

Lørdag, påskeaften: kl. 10-14

1. påskedag: stengt

2. påskedag: stengt

Åpent igjen som normalt fra og med tirsdag 3. april. GOD PÅSKE!

 

Nettbutikken holder stengt fra onsdag 28.mars til og med mandag 2. april. Første utsendelse av varer etter påske er onsdag 4. april.

 

 

DROPS påskeverksted!

Hvis du trenger litt inspirasjon eller småprosjekter du kan ta med deg på påskeferie, så er Drops sin påskekalender noe for deg!

De har delt mange fine oppskrifter på blant annet eggevarmere, grytekluter, bamser, sokker, votter med mere!

Klikk her for å se alle gratisoppskriftene!

 

Her ser du et lite utvalg fra påskekalenderen (ved å klikke på bildene kommer du til oppskriften!)

 

Helgestrikk!

Det er alltid deilig når helgen nærmer seg, og man har tid til å gjøre det man aller helst vil; det være seg å gå på ski, kose seg med familie og venner, eller sette seg til rette i sofaen med en kopp kaffe og herlig mykt garn i fanget. Vi strikker i alle fall mye i helgene! Noe av det beste er å kunne starte på et nytt prosjekt etter å ha trålet sin lokale garnbutikk på jakt etter inspirasjon.

Trenger du litt inspirasjon for neste prosjekt? Da er det bare å lese videre.

 

 

Gratis oppskrift fra Sandnes garn!

Sandnes garn deler hver måned en gratis oppskrift, og oppskriften for mars er denne herlige kjolen strikket i Baby Lama! Oppskriften heter 'Minsten' og kommer fra heftet 1722 Baby Lama. Dette garnet fører dessverre ikke vi, men vi har garnalternativer du kan bruke.

Oppskriften er en 2 i 1-variant som passer både til jente og gutt, siden den kan strikkes både som kjole og genser!

Klikk her for å laste ned oppskriften! (tilgjengelig i mars 2018)

 

 

Fine påskeluer!

Påsken nærmer seg og kommer fortere enn man aner - derfor deler vi her litt inspirasjon til fin påskestrikk som du kan pusle med fram mot påsken, eller på påskeferie!

En lue er et enkelt og raskt prosjekt som er kjempefint til nybegynnere, eller mellom større prosjekter.

 

 

Gratis oppskrift fra Sandnes garn!

Sandnes garn deler en gratis oppskrift hver måned, og oppskriften for februar er denne søte jakken med sjalskrage og raglan til barn. Jakken passer både til gutt og jente, og har en spennende strukturstrikk. Den kommer i størrelse 2-12 år, og strikkes i Smart.

 

Juliagenseren fra iiS og Sandnes garn

iiS of Norway FOR SANDNES GARN Sandnes Garn presenterer Siv Elise Seland, en lokal designer fra Jæren som står bak merkene iis Woodling og Little Mountains. Hun har en stor pasjon for strikk, og det preger hennes kolleksjoner med strikket ferdigvare. Hun har i samarbeid med Sandnes Garn laget en strikkeoppskrift til en av hennes populære ferdigstrikkede plagg; «Julia Genseren». Genseren er strikket i Silk Mohair, og her er det kun fantasien som setter grenser for fargekombinasjoner. 

 

Sider