Nyhet: Marius-bodyer!

Vi har omsider fått inn nye bodyer med Marius-møsnter fra Nordic Kids! Bodyene er i 70 % bambus og 30 % bomull, hvilket betyr at disse er perfekte å bruke nå på våren og sommeren. Vi har fire farger å velge i og størrelsene 3-18 mnd. Pris: 399 pr stk. Velkommen til Tjorven Nål & Tråd!

 

 

Husk at vi har alt av sysaker!

Det finske selskapet Sukkaplokki lager søte og praktiske strikketilbehør i resirkulert plast, og vi har hatt endel av deres produkter til salgs i både butikk og nettbutikk en stud allerede.

 

Garnpakker til årets julekalender er her!

Vi har fått inn tre supersøte strikkepakker til årets julekalender på NRK Super - serien "Snøfall" blir garantert en hit på tv i desember!

Det er Knit Story som står bak årets strikkepakker til serien, og de er en fin kjole, votter og gensere.

 

Snøfall bok-kjole er i str. 2-12 år og garnpakken inneholder garn, oppskrift, knapper og et merke å sy på kjolen. Garnet består av 80 % superfin alpakka og 20 % merinoull, og er bløtt og varmt!

 

Salg på strikkebøker!

Vi selger nå ut alle strikkebøkene i sortimentet vårt hos Tjorven Nål & Tråd - til kun 149 kr pr bok! 

Dette er et unikt tilbud som vi kjører kun i en kort periode, så her er det ingen grunn til å vente med å sikre seg bøker til høstens prosjekter.

 

Titlene det er salg på er blant annet Mer Skappelstrikk, Strikk med raske pinner, Marius strikkebok, Votteboka, Kofteboken, Myk start, Retromasker og mange, mange fler! 

Vi tror disse kan bli utsolgt raskt, så ikke nøl med å ta turen innom Tjorven Nål & Tråd!

 

 

Lekre kasjmirplagg fra Millema!

Da vi var på gave- og interiørmessen i Lillestrøm i august, kom vi over noen nydelige kasjmirplagg som vi falt helt pladask for! Vi spesialiseres oss jo ikke akkurat på klær, men noe ferdigstrikk liker vi å kunne tilby - og spesielt når de er så lekre som disse! 

Merket heter Lillema, og vi har fått inn halvlange kasjmirjakker med lommer i grått og marineblå, og anvendelige ponchoer i samme farger. Prisene er hhv 2759 kr og 959 kr. 

 

Bilder kommer!

 

 

Det er på tide å pynte lua!

Visste du at vi har en mengde flotte, dyrevennlige dusker i 100 % akryl fra Rico Design? 

Du får de i tre ulike størrelser; fra nusselige 5 cm til store på 13 cm i diameter. Fargene er i naturlige og virkelighetstro farger.

Priser fra 45-98 kr.

 

 

Paelas barnestrikk - nyhet hos oss!

Vi har nå fått inn den vakre boken 'Paelas barnestrikk' - en bok med hele 50 lekre oppskrifter til gutter og jenter i alderen 0-8 år. Her er alt fra tøfler til chunky jakker, nusselige babyrumpere og delikat finstrikk. Populære klassikere, som paelas sin pixielue, krage, vinterdrakt og året rundt-jakke, er med i bearbeidede utgaver, i tillegg til en rekke nye modeller.

Boken koster 349 kr og fåes også i nettbutikken vår her!

 

 

Neonfarger i Sock Stop er her!

Nå har vi endelig fått inn de kule neonfargene i det geniale produktet Sock Stop fra Rico Design!

Dette er en gele som du trykker ut direkte på stoffet, la det lufttørke og vips - så har man en sklisikker sokk som attpåtil kan vaskes i maskin! 

Vi har fargene kremhvit, grå, svart og rød, og neonfargene rosa, gul, grønn og oransje.

Prisen er 60 kr pr. flaske - og en flaske varer lenge! 

 

 

 

Sider